Large Inferno Online logoSmall Inferno Online logo
Boka

REGLER

Vi har ett par regler som du som besökare måste följa, vissa är ganska uppenbara men vissa kan vara nya för dig.

Coca Cola logoInet logoHP Omen logoOwnit logoLogitech logoAOC Agon logoWestern Digital Black logotypRazer logotypEVNIA logotyp

Regler

 • Endast kunder får vistas i lokalen.
 • Det är förbjudet att ta med sig egen mat/dryck in i denna lokal.
 • Att röka i lokalen är strikt förbjudet.
 • Använd inomhusrösten och respektera alla i din omgivning.
 • Banka inte i borden och banka absolut inte musen i bordet.

Inferno Online har noll tolerans mot följande

 • Vi har nolltolerans mot stöld/snatteri. Skulle detta ske så polisanmäls det. I händelse av minderårig kontaktas målsman

 • Vi har nolltolerans mot aggressivt beteende/våld. Detta accepteras absolut inte på Inferno Online. All typ av våld kommer polisanmälas.

 • Vi har nolltolerans mot droger och ingen alkohol får förekomma i lokalerna. Man får inte vara onykter på Inferno Online och all form av droganvändning kommer polisanmälas.

 • Vi har nolltolerans mot all typ av skadegörelse. Skulle detta ske så kan ni bli betalningsskyldiga för skadorna och polisanmälda.

 • Vi har nolltolerans mot trakasseri/mobbning. Inferno Online jobbar hårt för att alla ska trivas. Skulle vi upptäcka någon typ av trakasseri/mobbning så kommer era konton stängas av. Detta gäller även trakasseri/mobbning i cybervärlden. I händelse av minderårig kontaktas målsman.

 • Vi har nolltolerans mot användning av våra nödutgångar. Dessa utgångar är till för vår personal och i händelse av att lokalen behöver utrymmas. Förekommer detta så kommer ert konto att stängas av.

 • Vi har nolltolerans mot dataintrång. Det är strikt förbjudet att försöka hacka/göra intrång eller bugga vårt system. Vi polisanmäler all typ av dataintrång.

 • Vi har nolltolerans mot surfande på opassande hemsidor. Surfa inte på hemsidor som visar t ex pornografi, vapensidor eller extremistsidor.

 • Betting är förbjudet i våra lokaler.

Bryter du som besökare någon av våra regler kan du tvingas lämna lokalen och få ditt konto avstängt. Inferno Online tvekar inte att polisanmäla skadegörelse eller något som bryter mot svensk lag – detta innefattar även det som händer i ”cybervärlden” via våra datorer. Vi spelar in allting som händer i lokalen med videokameror och tvekar inte att skicka det till polisen vid behov.

Nattgibb (nattspel)

Säkerheten inne hos oss är otroligt viktig, därför har vi strikta regler under natten som måste följas. Vi kontrollerar vilka som går in och vilka som går ut. Vi håller en lista med de som har blivit insläppta på nattgibbet. Ansvarig finns alltid på plats och nås via telefon (Se nedan).Om kunden är under 15 år och blivit godkänd för nattgibb och av någon anledning måste åka hem tidigare än 07.00 kräver vi att målsman hämtar denne person på plats.

Är du under 15 år måste målsman godkänna att du får vara hos oss under natten. Detta görs via personlig telefonkontakt med målsman och personal. Är du under 15 får du ej lämna lokalen innan kl 07.00 följande morgon. Det finns alltid minst 2 vuxna som jobbar under natten och vi har ett nära samarbete med polisen.

Viktigt

 1. Tänk på ljudnivån! att skrika skapar en otrevlig miljö, ta av era headsets när ni pratar med varandra och använd er inomhusröst – extra viktigt om ni gibbar i den tysta avdelningen.
 2. Dörren LÅSES vid 00.00. Det är okej att gå ut för alla över 15. Personal låser upp för att komma in igen under nattgibbet. Visa även stämpel.
 3. Här får endast mat och dryck köpt från Inferno Online tas med in i lokalen.
 4. De som bryter mot dessa regler kommer att varnas
 5. Om du är under 15 år gammal eller saknar legitimation kan du behöva ringa en förälder för att få tillstånd att nattgibba hos oss, förbered gärna ett samtal till någon vårdnadshavare medans du står i kön för snabbare inloggning. Vi har även telefoner vi kan låna ut till detta. Barn under 15 år får ej lämna lokalen innan kl 06.30 om inte en förälder kommer och hämtar upp. Om du som förälder ska hämta ditt barn så måste du vänta i dörren medans personalen går och hämtar barnet. Föräldrar kan inte godkänna via telefon att barnet går hem innan kl 07.00, det måste göras på plats.

  Vi finns alltid på plats och är tillgängliga, så om du som förälder har frågor når du oss via telefon eller mail på:

Gaming Centers

ODENPLAN 08-33 86 11

SÖDERMALM 08-643 13 70

TÄBY 08-13 37 89

RED BULL GAMING SPHERE 08-644 24 04

MALMÖ 040-644 9767

GÖTEBORG 073-55 94 522