Large Inferno Online logoSmall Inferno Online logo
Boka

INFORMATION TILL FÖRÄLDRAR

Vi har nattöppet fredagar, lördagar, helgdagar och alla skollov. För att boka nattgibb ringer du till oss och anger antal deltagare, namn och telefonnummer eller bokar online

Coca Cola logoInet logoHP Omen logoOwnit logoLogitech logoAOC Agon logoWestern Digital Black logotypRazer logotypEVNIA logotyp

Vad gör man på Inferno Online?

Inferno Online är ett gamingcenter där gäster i alla åldrar kommer och spelar spel tillsammans på PC, konsoler och i racingsimulatorer. Vår idé är att skapa en mer social gamingupplevelse, där man kan träffa likasinnade och ha en rolig stund tillsammans. Vi står i centrum av gamingkulturen i Sverige och internationellt, där vi lägger stor vikt vid att förbättra gamingvärlden i flera dimensioner, bl.a. hur man beter sig mot varandra, sprida kunskap om vad gaming är, att kombinera gaming med hälsa och struktur samt skapa en trivsam och funktionell vardag i kombination med spel. Vi erbjuder en lugn och skön miljö med en trevlig atmosfär där människor i alla åldrar kan komma och spela med sina vänner. Vi skapar ett smidigare sätt att “LAN:a” och ett ställe där man kan spela på ett mer socialt plan, träffa nya människor att spela med och umgås med sina vänner efter jobbet eller skolan.

A yellow background glow

Vad är nattgibb?

Nattgibb är en tradition bland gamingcenter runt om i världen, och har varit i flera årtionden hos gamers som inte fått nog av att bara spela på dagen, eller kanske inte har haft tid medans solen fortfarande stod uppe.På ett nattgibb får man spela hur mycket man vill och man hyr en dator som blir ens egen under hela natten. Oftast blir det ett gäng på flera vänner som nattgibbar och då får man självklart sitta i rad bredvid varandra eller så nära som det går.

An image frameSittplatser med datorer på Inferno Online
A yellow background glow

Vad är VIP-gibb?

När du bokar VIP-gibb får du platser i vår VIP-del, G-Arena. Det kostar 199 kr per person att nattgibba i arenan, det är lite annorlunda från att nattgibba på våra vanliga platser. Vi har bland annat extra hårda regler på ljudnivån, det är en s.k. “tyst avdelning” vilket skapar en väldigt lugn och skön atmosfär.Du får börja på nattgibbet redan kl. 22.00 och du slipper stå i gibb-kön. Det ingår även varsin valfri dryck samt varsin valfri snack (godis, snacks, chips eller annat).

An image frameEtt långt bord med datorskärmar på Inferno Online
A yellow background glow

Säkerheten på Inferno Online

Efter midnatt stänger vi dörrarna för utomstående personer som inte har betalat en datorplats. Man blir alltså inte insläppt efter kl 00.00 även om man har bokat platser. Vi håller ett extra öga på alla yngre än 15 år och vi gör allt vi kan för att se till att alla känner sig säkra under hela sin vistelse. Är man under 15 år gammal får man inte lämna lokalen utan sin förälder innan kl. 07.00. Bokningen går ut kl. 23.00, du måste alltså komma till lokalen innan kl. 23.00 för att bokningen ska vara aktiv. Personalen under natten består av två personer av vår reguljära personal. Dessa två personer ansvarar för säkerheten och har strikta regler och planer att följa samt kan kontakta föräldrar eller målsman vid behov om så skulle behövas. Inferno Online har god översikt över vilka som är i lokalen med TV/video övervakning dygnet runt samt ett långvarigt samarbete med Kungsholmens och Södermalms polismyndighet.

An image frameEn kvinna som spelar på Inferno Online
A yellow background glow

Vad gör man under gibbet?

Allt från att spela sitt favoritspel till att umgås med sina kompisar. Vi arrangerar turneringar varje nattgibb i bl.a League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive. Under natten kan man även äta mat från våran lite enklare matmeny. Vi serverar även snacks som nachos, popcorn och självklart även ett brett utbud av smågodis.

An image frameEn kvinna som dricker ur en burk när hon spelar på Inferno Online
A yellow background glow

Regler

Under nattgibbet är dörrarna stängda, då får ingen komma in eller ut. En gång i timmen har vi en paus som varar i 15 minuter där man kan gå ut och ta luft. Dessa pauser har vi kvart i varje heltimme, dvs. 00.45 – 01.00, 01.45 – 02.00 osv. Personal följer med kunderna och är alltid först ut och sist in. Dörrarna stängs kl 00.00, man kan inte komma in och köpa nattgibb efter 00.00. Skulle det vara så att man har bokat nattgibb och inte hinner till 00.00 så måste man ringa till oss i god tid och förklara sin situation. Om du har fler frågor, skicka ett mail till [email protected]

An image frameEn tävlingsscen för 2 lag på Inferno Online