Large Inferno Online logoSmall Inferno Online logo
Boka

FÖRETAGSEVENTS

I dagens tider så gäller det att kunna vara flexibel och anpassa eventen till verkligheten men samtidigt låta fantasin flöda. Ingen idé är för svår och vi kan tillsammans göra allting.

Coca Cola logoInet logoHP Omen logoOwnit logoLogitech logoAOC Agon logoWestern Digital Black logotypRazer logotypEVNIA logotyp
A yellow background glow

Konsert

Från rappare och rockare till vinnare från Eurovision Song Contest. Vi har jobbat med alla typer av musikgenrer. Live, live on tape eller editerat. Vi kan göra det mesta!

An image frameA girl with a guitar singing on a stage
A yellow background glow

Kick-off

Ordna en kick off med puls utöver det vanliga och ta reda på vem som är bäst på marknadens mest populära spel en gång för alla.

An image frameEtt podie inne på Redbull Gaming Sphere
A yellow background glow

Studio

Vår studio är byggd i samarbete med produktionsbolaget NEP Group med närmare 40 år i branschen. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder de skarpaste sändningarna till ett förmånligt pris. Har ni frågor om våra tekniska specifikationer så kan ni kontakta oss nedan för mer information.

An image frame2 men working in a studio
A yellow background glow

Turneringar

Vi har möjlighet att ordna turneringar för upp till 80 deltagare i ett stort utbud av marknadens mest populära speltitlar.

An image frameA girl with a guitar singing on a stage

NÅGRA AV VÅRA TIDIGARE KLIENTER

SVT logoEsportal logoWarner Music Group logoSvenska Postkod Lotteriet logoSpotify logoGK logoBarncancer Fonden logoWon Events logoFall Damage logoBandai Namco logoDopest logoBlizzard logoDRKN logoCS Project logoSWECLOCKERS logo4 logo